זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס אגוזי לוז קלופים וקלויים קלות במחבת יבשה או בתנור
- 7 תמרים רכים, מגולענים
- 6 כפות אבקת קקאו
- 1/4 כוס סירופ אגבה
- 1/4 כוס חלב שיבולת שועל (אפשר להחליף בכל חלב צמחי אחר)
אופן ההכנה:
1. טוחנים את האגוזים במעבד מזון עד שמתקבל מרקם של חמאה.
2. מוסיפים את שאר הרכיבים וטוחנים עד שהם מתאחדים לממרח חלק.
3. מעבירים את הממרח לצנצנת זכוכית מעוקרת ושומרים במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!