מה אוכלים היום?

פסטה ברוטב בשר שכל אחד צריך לדעת להכין

אין כאן רכיבים יומרניים, רק בשר עשוי טוב עטוף בעגבניות - ויש לכם רוטב עשיר, טעים ומנחם שעובד מצוין עם כל פסטה לארוחה משפחתית מושלמת. מתכון לרוטב בשר ועגבניות קל ומהיר לפסטה שכל אחד צריך לדעת להכין (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
רוטב בשר ועגבניות לפסטה (צילום: Food Photographer | Jennifer Pallian on Unsplash)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ היטב
  • מלח, רצוי מלח גס
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 800 גרם בשר בקר טחון
  • 150 גרם רסק עגבניות
  • 800 גרם מחית עגבניות (אל תתבלבלו עם רוטב עגבניות)

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול, רצוי עם תחתית כבדה על אש בינונית, מחממים את השמן. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל וכפית מלח ומטגנים תוך ערבוב מדי פעם במשך כ-12 דקות, עד שהבצל רך מאוד.

2. מוסיפים לסיר את השום ומטגנים עוד 2 דקות, עד שהוא ריחני.

3. מוסיפים את הבשר, מעלים לאש גבוהה, מתבלים ב-1/2 כפית מלח ונותנים לבשר להתבשל עד להשחמה טובה וגוון קרמלי עמוק - סבלנות, זה לוקח זמן.

4. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך 5 דקות, עד שהגוון נעשה כהה יותר. מוסיפים את מחית העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים ומוסיפים 1/2 1 כפיות מלח (אפשר להפחית או להוסיף עוד, לפי הטעם).

5. מנמיכים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30-45 דקות תוך ערבוב מדי פעם. במקביל, מבשלים כל פסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומגישים עם הרוטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות