רוטב איטלקי שצריך תמיד במקרר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה6 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 כפות חומץ בן יין לבן
- 1/2 כפית חרדל דיז'ון
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 כפית אבקת בצל
- 1-2 שיני שום, כתושות דק
- 1/2 כפית תימין טרי, קצוץ
- 1/2 כפית אורגנו טרי, קצוץ
- 1/2 כפית בזיליקום טרי, קצוץ
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
מנערים היטב את כל המרכיבים בצנצנת זכוכית אטומה ומשתמשים מיד, או שומרים במקרר עד שבוע.