כיכר השבת

Homemade

רוטב איטלקי ביתי ומרענן שצריך תמיד במקרר

מרינדה נהדרת לבישול בשר, פסטות וירקות שנותנת להם טאצ' חמצמץ-מרענן מתוחכם (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
רוטב איטלקי שצריך תמיד במקרר
רוטב איטלקי שצריך תמיד במקרר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה6 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • 1-2 שיני שום, כתושות דק
  • 1/2 כפית תימין טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית אורגנו טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית בזיליקום טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מנערים היטב את כל המרכיבים בצנצנת זכוכית אטומה ומשתמשים מיד, או שומרים במקרר עד שבוע.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
פסטה.. פוי זה יהרוס אותה לחלוטין איטלקי כבר היה צועק
חח
אולי גם יעניין אותך
רטבים וממרחים