רכיבים
- 1/2 ראש כרוב לבן
- 1/2 ראש כרוב סגול
- 1 אגס
- 3 כפות שומשום קלוי
- 3 כפות רוטב סויה
- 4 שיני שום
- 4 ענפי בצל ירוק
- 2 כפות כוסברה קצוצה דק
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 כף שמן שומשום
- 3 כפות סוכר חום
- 1/2 כף מלח
אופן הכנת קולסלואו כרוב צבעוני עם אגסים ברוטב מיוחד:
רגע לפני: סלט הכרוב הרגיל שכולם מכירים, מקבל טוויסט מיוחד שישדרג לכם את ארוחת השבת: מתכון להכנת סלט קולסלואו כרוב בשני צבעים עם אגסים ברוטב פיקנטי-מתקתק.
• פורסים את הכרובים לרצועות.
• מקלפים את האגס וחותכים אותו לקוביות דקות.
• בוחרים קערת הגשה גודלה ושקופה, ומעבירים אליה את הכרובים וקוביות האגס.
• קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה ומוסיפים לקערה.
• הכנת הרוטב: כותשים את השום ומערבבים היטב בכלי נפרד עם רוטב הסויה, שמן הזית, שמן השומשום, הסוכר והמלח.
אופן ההגשה: יוצקים את הרוטב על הירקות כחצי שעה לפני ההגשה, מפזרים מעל את השומשום וניתן להוסיף פקאן קלוי קלות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות