כיכר השבת

עונג שבת: מתכון לעוף לצד פלחי אננס

מתכון לעוף באננס: פירות יבשים לצד מנת העוף בסעודת השבת, הם תוספת טעימה במיוחד. האננס, למשל, יוסיף מתיקות משובחת ויקח אותה למקומות רחוקים

| 1 | כיכר השבת |
מתכון לעוף באננס
(פלאש 90)

מתכון לעוף באננס: פירות יבשים לצד מנת העוף בסעודת השבת, הם תוספת טעימה במיוחד. האננס, למשל, יוסיף מתיקות משובחת למנה ויקח אותה למקומות רחוקים.

חומרי ההכנה:

עוף שלם מחולק
פפריקה
קופסת אננס בשימורים
5 כפות רוטב סויה

כך תכינו:

מערבבים את הנוזלים של קופסת האננס עם רוטב הסויה.
מוסיפים פפריקה, ויוצקים את הרוטב מעל חלקי העוף.
יש לאפות בתנור כחצי שעה, בחום בינוני.

לבריאות!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
לא מספיק לאפות במשך חצי שעה. לפחות שעה וחצי,מניסיון.
דבורה נחמני
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים