כיכר השבת

צמחונים ונהנים

ארוחה ללא טרחה: סלט בורגול חם עם פטריות ובצל מוקפצים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סלט מזין ובריא שמתקתקים ב-20 דקות. אז מה יש לנו פה? בורגול, פטריות (תזכורת: אין לשטוף אותן) ובצל המוקפצים בסילאן, מלפפון וכוסברה. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 4 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס בורגול, מושרה במים
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל סגול, פרוס
  • 2-3 פטריות פורטובלו, פרוסות
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות סילאן
  • 2 מלפפונים, חתוכים לחצאי טבעות
  • מעט כוסברה טריה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

1. מסננים את הבורגול ומעבירים לקערת הגשה.

2. במחבת, מחממים את השמן ומקפיצים את הבצל עם הפטריות כמה דקות. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הסילאן ומערבבים.

3. מעבירים לקערה עם הבורגול. מוסיפים את המלפפון והכוסברה ועוד מלח, מערבבים יחד ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
שיחקת אותה ! אחלה מתכון ,מחמם וטעים . תודה על הטיפים המועילים וההגשה היפה ,
רחלי
3
פטריות חייבות שטיפה יסודית כולל הפרדת הרגל מה"כיפה" שלה היזהרו מתולעים
אני
2
יפה האפודה !
חני

הצגת כל התגובות

1
אחותי אין לי שמץ אם את רואה תגובות אבל שתדעי שמי שלא שוטף פטריות 100 אחוז הוא אכל כמה עכבישים בחיים שלו... כל הבפנים מלא עכבישים שחורים קטנים. אז בבקשה תשני את זה ותתנצלי בפני כל מי שאכל עכביש שיעשה תשובה
שושי
אולי גם יעניין אותך
מבשלות בכיכר