זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ראש כרוב לבן, פרוס ל-6
- שמן זית
- מלח
- 3 כפות סילאן
- 3 כפות טחינה גולמית
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה את הכרוב ומזלפים מעל שמן זית ומלח.
2. אופים כ-40 דקות. מוציאים, מפזרים שוב מלח, מזלפים את הסילאן והטחינה ומגישים.
![מתכון לכרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית שאפילו הילדים אוהבים](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2022/12/14/14d3bee0-0abe-11ef-9697-9926cbc2c2da__h576_w1024.jpg)
![מתכון לכרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית שאפילו הילדים אוהבים](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2022/12/14/14d3bee0-0abe-11ef-9697-9926cbc2c2da__h576_w1024.jpg)