זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 1 חבילת פסטה, מבושלת במידת אל דנטה
- 1 קישוא, חתוך לקוביות
- 1 חציל, חתוך לקוביות
- 1 בצל סגול, חתוך לקוביות
- 3 שיני שום, פרוסות
- 2 עגבניות, חתוכות לקוביות
- צרור עלי בזיליקום, קצוצים דק
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
במחבת, מחממים שמן ומתחילים לטגן את החציל עד שהופך לזהוב. מוסיפים את הקישוא ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 2 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות ומקפיצים. מתבלים היטב ומערבבים הכל יחד. מוסיפים את הפסטה שבושלה והבזיליקום ומקפיצים יחד כמה דקות. מגישים חם.