זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 1 בצל פרוס
- 1 קישוא פרוס
- 1 גמבה פרוסה
- 1 פטריית פורטובלו פרוסה
- 1 קופסת טונה, מסוננת
- 2-3 קוביות נודלס, מבושלות לפי הוראות היצרן
- מלח ופלפל
- 3 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
במחבת / ווק מחממים שמן ומקפיצים את כל הירקות יחד כמה דקות. מוסיפים את הטונה והנודלס. מתבלים, מוסיפים את רוטב הסויה, מקפיצים יחד ומגישים חם.
![מתכון לירקות מוקפצים עם נודלס וטונה שמתקתקים בחצי שעה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2022/12/07/14b4ec40-0abe-11ef-9697-9926cbc2c2da__h576_w1024.jpg)
![מתכון לירקות מוקפצים עם נודלס וטונה שמתקתקים בחצי שעה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2022/12/07/14b4ec40-0abe-11ef-9697-9926cbc2c2da__h576_w1024.jpg)