זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 2 חבילות עלי תרד, קצוצים גס
- 1 בצל לבן, קצוץ דק
- 2 ביצים
- מלח ופלפל
- מעט כמון
- 1/2 כוס קמח, מנופה
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את עלי התרד. מעבירים לקערה.
2. מטגנים את הבצל במחבת נפרדת ומעבירים לקערה עם התרד. מוסיפים פנימה את הביצים, המלח והפלפל, הכמון והקמח.
3. מחממים שוב שמן במחבת, לטיגון חצי עמוק. מעבירים פנימה את הבלילה בעזרת כף. מטגנים משני הצדדים ומגישים.