כיכר השבת

למען הילדים

מעון יום חדש לנאות מרגלית בניצוחו של הרב ליאור גבאי. אתמול (ראשון) השתתפו הרב הראשי לישראל, שר הפנים, שר הבינוי וראש עיריית ירושלים בחנוכת מעון יום לגיל הרך ברמת שלמה, ירושלים. הרב יונה מצגר קבע את המזוזה. מעון היום הנוכחי נקרא "מעלות מיכל", ע"ש של המחנכת מיכל מור הי"ד (לבית גבאי), אשר נהרגה בפיגוע טרור ע"י בני עוולה. סיקור ותיעוד

| 9 | כיכר השבת |
קביעת המזוזה
קביעת המזוזה ("כיכר השבת")

במעמד הרב הראשי לישראל, שר הפנים, שר הבינוי והשיכון, ראש עיריית ירושלים, מנכ"ל רשת החינוך לגיל הרך הרב ליאור גבאי, חברי כנסת אישי ציבור, נחנך מרכז יום לגיל הרך בשכונת רמת שלמה בירושלים.

חנוכת המבנה הינה חוליה בשרשרת הפעילות הענפה של הרשת המונה כ-100 מעונות יום וכ-500 משפחתונים הפזורים ברחבי הארץ.

המשתתפים ובהם מנהלת האגף למעונות יום במשרד התמ"ת, הגב´ תמר אלמוג, הביעו את התרשמותם המיוחדת מהסטנדרטים הגבוהים בבניית ובריהוט הכיתות, תוך שימת לב מרבית לכל פרט ופרט.

מעון היום הנוכחי נקרא "מעלות מיכל", ע"ש של המחנכת מיכל מור הי"ד (לבית גבאי), אשר נהרגה בפיגוע טרור ע"י בני עוולה.

הרב הראשי לישראל העלה על נס את נעימות הליכותיו של מנכ"ל הרשת הרב ליאור גבאי, אשר בחן רב הצליח לגרום לכך שהרשת נחשבת כאחת הרשתות המובילות בחינוך לגיל הרך.

בנוסף, ציין הרב הראשי את הערכתו הרבה לרב אשר גבאי, רב המועצה האזורית גלבוע, על מסירות נפשו להפצת היהדות ומשכך, ראויה בתו הי"ד להנצחה בעיר הקודש ירושלים.

ראש העיר ניר ברקת שיבח את פעילות הרשת והתפעל מאוד מפעילותו של הרב ליאור גבאי מנכ"ל נאות מרגלית בישראל. ראש העיר הודיע כי יפעל להרחבת היקף הפעילות בעיר ירושלים, זאת משום שהוא מצא ב"נאות מרגלית" ובעומד בראשה, שותפים נאמנים לעשייה לטובת ילדי ישראל.

בין קטעי שירה וניגון שבוצעו ע"י אומן הכינור ניר סרוסי, המשיכו בדברים שר הפנים ששיבח את עבודתו המצוינת של מנכ"ל הרשת ואת הגשמת חזונו של מרן הרשל"צ הרב עובדיה יוסף שליט"א.

כמו"כ, נשא דברים שר הבינוי והשיכון שסיפר לשומעים את היכרותו המעמיקה עם הרשת ואת החשיבות הרבה המייחס מרן לפעילות לחינוך ילדי ישראל.

בסיום נשא דברים מנכ"ל הרשת, אשר הדגיש את התפיסה של הרשת למצוינות וקליטת כל ילד וילד ללא הבדל ספרדים ואשכנזים, חילונים וחרדים כאחד.

עם סיום הטכס, כובד בקביעת מזוזה הרב הראשי לישראל הרב יונה מצגר שליט"א ובהסרת הלוט התכבדו הרב אשר גבאי, ראש העיר מר ניר ברקת ונציג ההנהלה יצחק כהן.

תוכן שאסור לפספס
9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
9
אין ספק שהייה מעמד מרגש רואים לפי התמונות .מהיכרותי עם ליאור עוד בישיבת חברון רואים שיש לו כשרון אדיר
דוצי
8
מעונות היום של נאות מרגלית שמנוהלת על ידי הרב גבאי הים מזמן אימפריה ובכל אופן מתוך בחירה הרשת בורחת מפרסום
צילה כהן
7
ליאור גבאי איש מיוחד בחור פקח שעוד עדיו לגדולות
מנחם

הצגת כל התגובות

6
לכל המגיבים באתר :זה שנאות מרגלית נחשבת הגוף הכי טוב במעונות יום ומשפחתונים אין ספק .זה שמנכ"ל הרשת ליאור גבאי עושה עבודה מקצועית ומיוחדת גם אין ספק .תמונות האירוע מעידות בעצמם
דוד
5
מהיכרותי את האיש אני בטוח שהוא שלח לכאן את כל הארכי פרחי להגיב במחמאות אין אמת בדברים ודי למבין
טווס
4
אמנהם את ליאור גבאי לא הכרתי אישית אבל את המנהלים של מעונות יום מהדרום שעונים לשם יעקב קריספין ויצחק אלחרר דיי הכרתי חבל מאוד שזה הרושם שנותניםםםםםםם אנשים בלייי לב חסרי תרבות גונבים כספייים חבל מאוד שהם המנהלים כדאי מאוד להחיףףףף אותם ומהרררררר
שם בדויייי
3
ליאור איש פקח ומסור חבל שאין הרבה אנשים כמוהו אצל הספרדים.האיש הרים את נושא החינוך בגיל הרך בצורה מדהימה .
מנחם בני ברק
2
ליאור איש פקח ומסור חבל שאין הרבה אנשים כמוהו אצל הספרדים.האיש הרים את נושא החינוך בגיל הרך בצורה מדהימה .
מנחם בני ברק
1
אין ספק שהרב ליאור גבאי עושה עבודה מקצועית ומוצלחת בניהול רשת המעונות, ומביא הרבה כבוד ויוקרה לתנועת ש"ס, ועוד יותר מכך לזכרה של הרבנית מרגלית יוסף ע"ה, אשת מרן שליט"א, שעל שמה נקרא המפעל הענק הזה!
אבי
אולי גם יעניין אותך
חינוך ילדים