לכבוד ראש חודש כסלו. סופגניות קטנות, מהירות הכנה וטעימות להפליא. תוספת נפלאה לארוחת ערב שתשמח את כל בני המשפחה.
החומרים:
6 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפייה
4 כפות סוכר
4 ביצים
4 גביעי לבן
הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק נוזלי וחלק
מחממים שמן בסיר בגובה 4 סנטימטר
בעזרת שתי כפות יוצקים את הבצק לתוך הסיר ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. הופכים את הסופגניות כדי שייטגנו מכל הצדדים. מומלץ להקפיד על כמות קטנה של חומר בכל סופגנייה כדי שהסופגניות תהיינה מטוגנות היטב גם מבפנים.
מפזרים אבקת סוכר על הסופגניות.
לבריאות!
הצגת כל התגובות