מנות/יחידות6
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים לבצק
- מיכל ריצ' (225 גר') 1 יחידות
- נטורינה 400 גרם
- ביצים 2 יחידות
- קמח 6 כוס
- שקית אבקת אפייה 1 יחידות
מצרכים למילוי
- קפ' ממרח תמרים (450 גר') 1 יחידות
- קוקוס טחון 200 גרם
- אגוזים טחונים 200 גרם
מצרכים
- אבקת סוכר- לפיזור אחרי אפייה 25 גרם
הוראות הכנה
- המסו את הנטורינה במיקרוגל, שפכו למיקסר וערבבו עם שאר המצרכים, עד לקבלת בצק רך ונעים. קררו את הבצק במקרר למשך שעה.
- חלקו את הבצק ל-6 חלקים שווים.
- כל עלה, רדדו למלבן באורך של רוחב תבנית תנור גדולה.
- מרחו בעזרת מרית את ממרח התמרים על העלה המרודד.
- פזרו באופן אחיד קוקוס ואגוזים מעל ממרח התמרים.
- קפלו את פינות הבצק למניעת בריחת המילוי.
- גלגלו את העלה והניחו בתבנית.
- סמנו על הפסים המגולגלים, קווים אלכסונים לחיתוך העוגיות.
- אפו למשך כחצי שעה על חום בינוני (180 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב.
- הוציאו מהתנור ופזרו אבקת סוכר.
- צננו מעט וחתכו על הקווים המסומנים.
- בתאבון!
(הערה: כוס= 200 מ"ל)