ממכר

מושלם: פסים שמרים רכים במילוי שוקולד עשיר ונוטף

יש משהו קסום בריח של שמרים טריים שנפגש עם מתיקות של שוקולד | היום נכין גרסה משודרגת ומיוחדת- עם מתכון פשוט וברור, גם מי שלא מאמין ביכולות האפייה שלו יוכל להכין פסים שמרים במילוי שוקולד מפתיע וטעים (אוכל ומתכונים)

|
4
| כיכר השבת |
פסים שמרים במילוי שוקולד - תענוג שוקולדי חם וטרי שייגרום לכם להתמכר (צילום: שאטרסטוק)
מנות/יחידות6
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

מצרכים לבצק

  • קמח 1 ק"ג
  • שמרים יבשים 2 כף
  • שמן 1 כוס
  • מים 1.5 כוס
  • ביצים 1 יחידות
  • סוכר 1 כוס
  • מלח 1 כפית

מצרכים למילוי

  • סוכר 3 כוס
  • קקאו 1.5 כוס
  • חב' סוכר וניל 3 יחידות
  • שמן 1 כוס

לציפוי הבצק

  • ביצה 1 יחידות
  • שומשום 50 גרם

לציפוי המאפה

  • סוכר 0.75 כוס
  • מים 1 כוס
  • סוכר וניל 1 יחידות

אופן ההכנה:

הכינו את הבצק: הניחו מלח בתחתית קערת המיקסר, הוסיפו קמח, חפרו גומה והניחו בתוכה את השמרים, הוסיפו את שאר המרכיבים ועבדו לבצק, התפיחו כחצי שעה.

הכינו את המילוי: ערבבו בקערה את הסוכר, הקקאו והסוכר וניל. מלאו בנפרד כוס שמן- לא לערבוב עם החומרים היבשים.

הכינו את הפסים: חלקו את הבצק ל-6 חלקים שווים, רדדו כל עלה למלבן באורך של תבנית תנור גדולה, בעזרת מברשת מרחו שמן על העלה המרודד, פזרו מעל את תערובת הסוכר והקקאו, ישרו את האבקה על כל העלה באופן אחיד, קפלו מעט את הפינות וגלגלו לקבלת פס שמרים דק ומרשים. עשו כך בכל ששת החלקים, הניחו את הפסים צמודים זה לזה בתבנית תנור גדולה, מרחו ביצה ופזרו שומשום, אפו על 180 מעלות, כחצי שעה.

ציפוי: כשהפסים יוצאים מהתנור מרחו בעזרת מברשת את המים המסוכרים.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
רוצים את אוראל בראל!!
איפה הוא?
3
של מי המתכון?
ללא שם
2
אשמח עם אפשר לקבל סרטון איך עושים את הרולדה
מיכ
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות