עוגת ריבת חלב וביסקוויטים
מצרכים לעוגה
250 גרם ביסקוויטים
500 מל׳ שמנת מתוקה להקצפה
200 גרם שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
3 כפות ריבת חלב
1 חבילת פודינג בטעם ריבת חלב
חצי כוס חלב (כדי לטבול את הביסקוויט)
מצרכים לגאנש
125 מל׳ שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
4 כפות ריבת חלב
אופן ההכנה
נעביר לקערת מיקסר את כל המצרכים למעט הפודינג, נקציף על מהירות גבוהה ובהדרגה נוסיף מהפודינג עד לקבלת קצפת יציבה אך לא מידי.
נטבול את הביסקוויט בחלב ונסדר בתבנית ואז נוסיף חצי מכמות הקצפת ונסדר לשכבה אחידה, נסדר עוד שכבה של ביסקוויטים ונוסיף את הקצפת הנותרת. בקערה שמיועדת למיקרוגל נשים יחד שמנת שוקולד וריבת חלב ונעביר להמסה במיקרוגל ל- 2 דקות נערבב היטב ונשפוך מעל העוגה, נעביר את העוגה להתייצבות למשך 2/3 שעות.