מצרכים :
7 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר דמררה
3 כפות סוכר
3/4 כוס שמן (כוס מדידה 240 מל׳)
כוס דבש
3 כוסות קמח
אבקת אפייה
סוכר ווניל
כפית קינמון ( למי שאוהב)
כוס מים עם 2 כפיות נס קפה (240 מל׳)
אופן ההכנה:
הפרידו את הביצים. בקערה עם החלמונים הוסיפו סוכר דמררה, שמן, דבש (עדיף לשים קודם את השמן כך שהדבש לא ידבק לדפנות הכוס מדידה), קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל, קינמון, מים עם 2 כפיות קפה. ערבבו הכל היטב.
בקערה השנייה: הקציפו את החלבונים עם 3 כפות סוכר לקצפת יציבה. שימו מעט מהקצפת בקערה עם החלמונים וערבבו בעדינות עם מטרפה להשוואת מרקמים. הוסיפו את יתר הקצפת וקפלו בעזרת לקקן למרקם אחיד .
אפו למשך שעה על 150 מעלות תנור במצב טורבו.
בתאבון ושנה טובה!