רכיבים
- 2 כפות שמן קנולה
- 4 טורטיות תירס, חתוכות לרצועות דקות
- 4 ביצים גדולות
- 1 כף חלב
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מחממים את השמן. מוסיפים את רצועות הטורטייה ומטגנים אותן במשך כ-5 דקות, עד שהן פריכות.
2. במקביל, טורפים בקערה את הביצים והחלב במשך 2 דקות.
3. כשרצועות הטורטייה מטוגנות, מנמיכים לאש קטנה, מזיזים אותן לצד אחד של המחבת ויוצקים את תערובת הביצים לחלק הפנוי במחבת ומטגנים אותן כמו חביתה מקושקשת, תוך ערבוב עדין, במשך 3 דקות.
4. בעזרת מרית, מאחדים בין רצועות הטורטייה לביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומחלקים את תכולת המחבת בין 2 צלחות הגשה. מוסיפים ירקות חתוכים, גבינה אהובה או כל תוספת מועדפת אחרת ומגישים מיד.