זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- חבילת טורטיות קטנות
- חבילת גבינת חלומי, חתוכה לאצבעות
- שמן לטיגון חצי עמוק
- 250 מ"ל שמנת לבישול
- 2-3 כפות רוטב טריאקי
- עירית קצוצה, להגשה
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים טורטיה על קרש חיתוך ועל החלק התחתון האמצעי שלה, מניחים לרוחב אצבע גבינת חלומי.
2. בעזרת סכין, חותכים את שולי הטורטייה ומגלגלים לרול מהודק.
3. נועצים 4 שיפודי עץ ב-3 רולים שצמודים זה לזה ואז חותכים את הרולים לפרוסות בין שיפוד לשיפוד.
4. במחבת, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה של כ-2.5 ס"מ) ומטגנים את השיפודים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה.
5. למחבת נפרדת על אש בינונית, יוצקים את רוטב הטריאקי והשמנת, מערבבים ומבשלים יחד עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד.
יוצקים את הרוטב לקערית ומגישים לצידו את שיפודי החלומי לטבילה.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!