פנקייק בגרסה דקה וגדולה
פנקייקים שהם שילוב בין קרפים צרפתיים לבלינצ'ס - מתוקים, דקים וגדולים שאפשר להגיש עם מגוון מילויים.
מלוואח סביח
המנה הפופולרית שבאה בפיתה מקבלת שדרוג ונעטפת במלוואח עסיסי. מה יש בפנים? תפוחי אדמה וחצילים מטוגנים, ביצה קשה, חמוצים, כוסברה, טחינה, עמבה וכל תוספת אהובה שעובדת לכם. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב.
מאפה גבינות וירקות שהוא בין פיצה לפוקצ'ה
בצק רך רך, שוליים פריכים ו-3 מילויים שונים שמשלבים פסטו, ירקות מוקפצים וגבינות מבעבעות, לבחירתכם.
מנמן - שקשוקה טורקית
הכירו את בת הדודה הטורקית של השקשוקה הישראלית: הפלפלים תופסים אצלה מקום חשוב לא פחות מהעגבניות, יש לה את השם הכי חמוד בעולם וגם סביב הכנתה קיים ויכוח סוער האם להוסיף לה שום או בצל.
שקשוקה ספרדית
והנה טייק נוסף לשקשוקה - הפעם מכיוון ספרד: "וואבו רוטוס" בספרדית (עם רי"ש מתגלגלת ומודגשת) זה "ביצים שבורות". כלומר, מדובר בסוג של שקשוקה, רק שבמקום עגבניות יש כאן תפוחי אדמה קטנים. במילים אחרות, קבלו את הבראנץ' המושלם.
סירת בגט במילוי גבינה נמסה
ואם לדייק, מדובר בגרסה העצלנית לחצ'פורי הגרוזיני המופלא. ולא שזו מופלאה פחות - היא פשוט מהירה יותר. פינוק שווה לכל המשפחה.
פריקסה טוניסאי
לחמנייה מטוגנת מלאה בחגיגה של טעמים שמתפוצצת לכם בפה מהביס הראשון. מורן פינטו עם מתכון לדבר האמיתי: פריקסה טוניסאי מקורי מלא בכל טוב.
טוסט עם גבינה ובצל מקורמל בסגנון צרפתי
ואנחנו מתעקשים לקרוא לזה טוסט כי מבחוץ הוא נראה תמים ופשוט - ואנחנו אוהבים את גורם ההפתעה. למעשה הוא מורכב מלחם פריך, גבינה נוטפת, בצל מקורמל בסגנון צרפתי ותפוחי עץ.
חומוס ביתי עם בשר
יש אנשים שזורם להם לאכול בשר כבר בשלב הזה של היום - ואנחנו לא שופטים, רק מציגים מתכון אחד מעולה לחומוס בשר: שילוב קלאסי שכל מה שצריך לצידו זה ערימה של פיתות חמות וסגרתם פינה לארוחה משפחתית טעימה ומהירת הכנה שהכי כיף לאכול כבראנץ' מאוחרת.
טרטר סלמון וקרם אבוקדו
טרטר סלמון וקרם אבוקדו שיושבים יחד על בגט קלוי ולנוהגים בהיתר, גם שכבה של גבינת שמנת. סוג של טוסט פתוח, מזין ומשביע. ארוחת בראנץ' מהירה וטעימה ב-20 דקות בלבד.