זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 2 כפות זרעי צ'יה
- 1/2 כוס חלב שקדים (או חלב אחר לבחירה)
- פירות חתוכים, להגשה
- 1 כפית דבש (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מוסיפים את זרעי הצ'יה והחלב לצנצנת עם מכסה ומערבבים היטב לאיחוד. מניחים לתערובת לשבת כ-3 דקות ואז מערבבים היטב שוב עד שלא נותרים גושים. מערבבים פנימה את הדבש (אם משתמשים).
2. מכסים את הצנצנת ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות, רצוי למשך לילה שלם.
3. מגישים את פודינג הצ'יה קר ומעליו פירות.
הפודינג יישמר במקרר עד שבוע.