קערת בוקר מושלמת. דייסת קוואקר קקאו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 1 כוס שיבולת שועל
- 2 כפות זרעי צ'יה
- 2 כפות אבקת קקאו
- 1 כפית קינמון
- 2 כוסות חלב או חלב שקדים / כל חלב פרווה אחר - לא ממותק
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן, מערבבים שיבולת שועל, זרעי צ'יה, אבקת קקאו וקינמון, עד שהם מתאחדים לתערובת. יוצקים פנימה את החלב וממשיכים לערבב.
2. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים לאש קטנה וממשיכים לבשל תוך ערבוב במשך 10 דקות, עד שהנוזל מסמיך לדייסה.
3. יוצקים את דייסת שיבולת השועל ל-2 קערות הגשה ומגישים מיד, חם, לצד פרוסות פירות טריים לבחירתכם, חמאת שקדים, שוקולד קצוץ וכל תוספת אהובה אחרת.