לביבות בטטה ובצל ירוק עם המון גבינה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 בטטות, מקולפות ומגורדות דק
- 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים
- 3 ביצים
- מלח ופלפל שחור
- 1 כוס גבינה צהובה מפוררת
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים.
2. במחבת גדולה, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, בגובה 2.5 ס"מ.
3. יוצרים מהעיסה לביבות פחוסות בגודל שווה, ומטגנים אותן בשמן החם במשך 3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד, חם.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות