רכיבים
- 6 פרוסות לחם לבן פרוס
- 3/4 כוס גבינה צהובה / צ'דר / מגורדת
- 15 גרם חמאה
- 1 ביצה גדולה
- 2 כפות חלב
- קמצוץ מלח
אופן ההכנה:
1. אם רוצים, חותכים את "הקשה" של פרוסות הלחם.
2. בעזרת מערוך, מרדדים את פרוסות הלחם כך שיהיו דקות יותר וקלות לעבודה.
3. על כל פרוסת לחם, מפזרים גבינה מגורדת ומגלגלים לרול הדוק. מסדרים את הרולים המוכנים כשהתפר כלפי מטה, כדי שלא יפתחו.
4. בצלחת עם שוליים גבוהים מעט, טורפים יחד בעזרת מזלג את הביצה, החלב והמלח.
5. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את החמאה. טובלים את הרולים בתערובת הביצה כך שהם יצופו מכל כיוון ומטגנים במחבת בו זמנית את כל הרולים במשך 45-60 שניות מכל צד, עד להשחמה יפה. מגישים מיד, חם.