כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון לקוואקר עם בננות מקורמלות ושבבי שוקולד

דרך מתוקה ופוטוגנית לשדרג את דייסת שיבולת השועל שלכם בבוקר חורפי קר - או איך שאנחנו קוראים לה בקיצור "קוואקר". אגב, הידעתם? קְוואקֵר זה בכלל שם של חברה אמריקאית לשיבולת שועל -"Quaker Oats", אבל אנחנו בישראל הפכנו את זה לשם גנרי לכל דייסות שיבולת השועל (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
קוואקר עם בננות מקורמלות ושבבי שוקולד
קוואקר עם בננות מקורמלות ושבבי שוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות שיבולת שועל אינסטנט (קוואקר), מבושלים לדייסה לפי ההוראות שעל האריזה
  • 3 בננות, פרוסות לעיגולים או לאורך
  • 1/4 כוס שמן קוקוס
  • 1/4 כוס סירופ מייפל איכותי
  • קמצוץ קינמון
  • 2-3 טיפות תמצית וניל
  • שוקולד חלב, קצוץ

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, מוסיפים את המייפל, הקינמון ותמצית הווניל ונותנים להם לבעבע יחד עד לקבלת נוזל אחיד. מוסיפים את פרוסות הבננות ומקרמלים אותן במשך 3-4 דקות מכל צד, עד שהן רכות ושמנמנות. מסירים מהאש, ומערבבים מחצית מכמות הבננות בשיבולת השועל המוכנה.

2. מחלקים את הדייסה בין 2 קעריות אישיות, מסדרים מעל את פרוסות הבננה הנותרות, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ומגישים מיד, חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בוקר ובראנץ´