קוואקר עם בננות מקורמלות ושבבי שוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 כוסות שיבולת שועל אינסטנט (קוואקר), מבושלים לדייסה לפי ההוראות שעל האריזה
- 3 בננות, פרוסות לעיגולים או לאורך
- 1/4 כוס שמן קוקוס
- 1/4 כוס סירופ מייפל איכותי
- קמצוץ קינמון
- 2-3 טיפות תמצית וניל
- שוקולד חלב, קצוץ
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, מוסיפים את המייפל, הקינמון ותמצית הווניל ונותנים להם לבעבע יחד עד לקבלת נוזל אחיד. מוסיפים את פרוסות הבננות ומקרמלים אותן במשך 3-4 דקות מכל צד, עד שהן רכות ושמנמנות. מסירים מהאש, ומערבבים מחצית מכמות הבננות בשיבולת השועל המוכנה.
2. מחלקים את הדייסה בין 2 קעריות אישיות, מסדרים מעל את פרוסות הבננה הנותרות, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ומגישים מיד, חם.