ריבת תפוחים ביתית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 1 ק"ג קוביות תפוח עץ קלופות
- 1 ק"ג סוכר
- 1 מקל קינמון
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 2 כוכבי אניס
להגשה:
- לחם מחמצת
- פרוסות גבינת קממבר איכותית
אופן ההכנה:
1. מבשלים את כל מרכיבי הריבה בסיר רחב על אש נמוכה, עד לקבלת ריבה בסמיכות טובה.
2. מסירים את כוכבי האניס ומקל הקינמון, ומאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר.
הגשה מומלצת: מורחים מהריבה בנדיבות על פרוסת לחם מחמצת, מסדרים מעל פרוסות גבינת קממבר, סוגרים בפרוסת לחם נוספת ומתפנקים בכריך מושלם.