כיכר השבת

Homemade

מתכון לכריך גבינת קממבר עם ריבת תפוחים תוצרת בית

השפית מורן פינטו עם המדריך לאיך גורמים לכריך להפוך למושלם ברמות של גורמה - כלומר מתכון לשכבות של לחם מחמצת, גבינת קממבר וריבת תפוחים חמצמצה-מתוקה תוצרת בית (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
ריבת תפוחים ביתית
ריבת תפוחים ביתית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג קוביות תפוח עץ קלופות
  • 1 ק"ג סוכר
  • 1 מקל קינמון
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 2 כוכבי אניס

להגשה:

  • לחם מחמצת
  • פרוסות גבינת קממבר איכותית

אופן ההכנה:

1. מבשלים את כל מרכיבי הריבה בסיר רחב על אש נמוכה, עד לקבלת ריבה בסמיכות טובה.

2. מסירים את כוכבי האניס ומקל הקינמון, ומאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר.

הגשה מומלצת: מורחים מהריבה בנדיבות על פרוסת לחם מחמצת, מסדרים מעל פרוסות גבינת קממבר, סוגרים בפרוסת לחם נוספת ומתפנקים בכריך מושלם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בוקר ובראנץ´