כיכר השבת

רב שימוש

לימון כבוש בעשר דקות: החזיקו במקרר למגוון מטרות   

מכירות את הנשים שפותחות את המקרר ותוך דקה יש להם תבשיל או סלט עשיר?- הסוד שלהן הוא הכנה מוקדמת של 'בסיס האוכל'- והנה בסיס לימון, הטעים כממרח או מתבל לסלטים ותבשילים- הכינו ופשוט שלפו לפי העניין (אוכל ומתכונים).

| 3 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

לימון כבוש (צילום: ורד כהן)

מצרכים

8 לימונים
כף מלח
2 כפות אריסה מתוקה או חריפה
מים לבישול

אופן ההכנה

נבשל לימונים למשך 8 דקות, נוציא את הלימונים מהמים, נחתוך לחצי כל לימון ונפרוס לפרוסות.

נשים בקערה את הלימונים המלח והאריסה ונערבב.

נכניס לצנצנת ונשמור במקרר.

ניתן להשתמש בתור ממרח או כתיבול לתבשילים וסלטים.

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אנחנו מכינים את זה ללא הבישול, עם מלח גס ומוסיפים קצת שמן מעדן
1
לפני כמה שנים משגיח כשרות של בד"ץ העידה החרדית אמר לי שמרססים פירות הדר נגד חרקים למיניהם, עם חומר לא כשר, ואי אפשר להוריד אותו אפילו בשיפשוף. עד שיתברר שלא מרססים עם אותו חומר, א"א להשתמש בקליפה.
וואווווו תודה
סלטים לשבת