זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 כפות שמן
- 1 בצל לבן, קצוץ
- 4 שיני שום, כתושות
- 2 חבילות עלי סלק, קצוצים דק
- מלח ופלפל שחור
- קמצוץ כמון
- קמצוץ פפריקה
- 1 לימון
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ועלי הסלק הקצוצים ומקפיצים יחד עד שהעלים מתכווצים והנפח שלהם יורד.
2. מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון ופפריקה, מערבבים בעדינות ומנמיכים לאש קטנה. מבשלים במשך כ-20 דקות ואז סוחטים מעל חצי לימון או לימון שלם, מערבבים ומכבים את האש. אפשר להגיש חם או קר.