סלט חסה עם תפוחי עץ ואגוזים ברוטב חמוץ מתוק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ראש חסה אייסברג
- 150 גרם פקאן סיני או אגוזי מלך
- 1 תפוח עץ מסוג גרנד סמית
- 1 כף סוכר חום
- 2 כפות מיונז
- 2 כפות חומץ
- מעט מלח
אופן ההכנה:
רגע לפני: זה ירוק, זה בריא וזה ממש טעים: מתכון לסלט חסה עם תפוחי עץ ואגוזים ברוטב חמוץ מתוק. סלט מעולה לשבת ואירוח שסך המרכיבים עולה על חלקיו, כי למרות היותו 'פשוט' לכאורה, הסלט מציע קלילות מרעננת ששוברת את המנות הכבדות יותר בשולחן.
• קורעים את עלי החסה לחתיכות קטנות, ומניחים לקערת הגשה.
• חותכים את התפוח לקוביות, ומוסיפים לקערה.
• מוסיפים לקערה את האגוזים.
• מערבבים בכלי קטן את הסוכר, מיונז, החומץ והמלח, עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
• יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים מיד.