כיכר השבת

פסח תשפ"א 2021

סיום עסיסי ואלגנטי לארוחה טובה: אגסים ביין

קינוח מרשים ויוקרתי שמגיע מצרפת, כמובן, אך שם הוא התחיל בתור פתרון יצירתי של האיכרים לאגסים שלא היו יפים במיוחד ורק במאה ה-19 הקינוח החל לצבור פופולריות במסעדות פריז (מתכונים לפסח, אוכל)

| כיכר השבת |
אגסים ביין אדום עם קינמון
אגסים ביין אדום עם קינמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 אגסים שלמים, מקולפים
  • 2 כוסות יין אדום יבש
  • 1 מקל קינמון
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כוסות מים

אופן ההכנה:

בסיר עמוק וגדול, מניחים את כל הרכיבים ומבשלים על אש בינונית במשך שעה וחצי. מצננים ומגישים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות לפסח