כיכר השבת

מתכון לחרוסת שטעים להגיש עם מצה בריי - בראנץ' חול המועד

מי אמר שחרוסת צריך לאכול רק בליל הסדר? הממרח הטעים הזה עובד נהדר עם מצה בריי, כבראנץ' מפנק לחול המועד. ולמה בראנץ'? כי בחול המועד אף אחד לא קם בשעה הגיונית לארוחת הבוקר. מורן פינטו עם מתכון לחרוסת מתוקה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
חרוסת מתוקה - לא רק בליל הסדר
חרוסת מתוקה - לא רק בליל הסדר (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות, קלופות וחצויות באמצע
  • 500 גרם ממרח תמרים
  • 1 כוס רסק תפוחים
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • קמצוץ קינמון
  • 2 כפות סילאן
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי
  • 1/4 כוס יין אדום מתוק

אופן ההכנה:

במעבד מזון, טוחנים היטב את כל המרכיבים לקבלת תערובת חלקה ומאחסנים בכלי אטום במקרר.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות לפסח