כיכר השבת

פסח עם השפית

ממרח קישואים צלויים וקשיו תוצרת בית

ממרח שיכול להיות מוגש כ...ממרח, אך גם כרוטב סמיך למנות עוף ובשר שיגרום לכולם לדרוש מתכון באופן בהול (מתכונים לפסח, אוכל)

| כיכר השבת |
ממרח קישואים צלויים וקשיו תוצרת בית
ממרח קישואים צלויים וקשיו תוצרת בית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 קישואים, חתוכים לרבעים
  • 4 שיני שום
  • מלח גס
  • 1/4 כוס שמן זית + תוספת לצליית הקישואים
  • 1/2 כוס קשיו טבעי
  • צרור כוסברה טרייה

אופן ההכנה:

1. מסדרים את הקישואים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל מלח ומעט שמן זית שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שהקישואים זהובים.

2. במעבד מזון, טוחנים את הקישואים הצלויים יחד עם השום, הקשיו, הכוסברה ו-1/4 כוס שמן זית, עד לקבלת ממרח אחיד.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות לפסח