![ממרח קישואים צלויים וקשיו תוצרת בית](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2018/03/27/ee0ddb00-021c-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h668_w1000.jpg)
ממרח קישואים צלויים וקשיו תוצרת בית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 קישואים, חתוכים לרבעים
- 4 שיני שום
- מלח גס
- 1/4 כוס שמן זית + תוספת לצליית הקישואים
- 1/2 כוס קשיו טבעי
- צרור כוסברה טרייה
אופן ההכנה:
1. מסדרים את הקישואים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל מלח ומעט שמן זית שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שהקישואים זהובים.
2. במעבד מזון, טוחנים את הקישואים הצלויים יחד עם השום, הקשיו, הכוסברה ו-1/4 כוס שמן זית, עד לקבלת ממרח אחיד.