כיכר השבת

בתוספת אוכמניות

פשטידת אננס מהירה וקלה להכנה: מושלמת לכל סעודה

עם מעט מאוד מרכיבים פשוטים, תוכלו להכין פשטידה ביתית טעימה במיוחד | פשטידת האננס והאוכמניות הזו היא הוכחה לכך שמאכלים טעימים לא חייבים להיות מסובכים | הבסיס האוורירי, המורכב מביצים מוקצפות, מתמזג בצורה מושלמת עם מתיקות האננס והאוכמניות החמצמצות (אוכל ומתכונים)

| 2 | כיכר השבת |
הפשטידה שתכבוש את ליבם של כל הסועדים: קלה להכנה, ומתאימה לכל אירוע
הפשטידה שתכבוש את ליבם של כל הסועדים: קלה להכנה, ומתאימה לכל אירוע (צילום: AI)
מנות/יחידות2
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

לפשטידה

  • קפ' אננס משימורים (560 גר') בלי מים 1 יחידות
  • ביצים 6 יחידות
  • חב' אבקת אפייה 1 יחידות
  • קמח 0.75 כוס
  • סוכר 1 כוס
  • חב' סוכר וניל 2 יחידות

לציפוי

  • מלית אוכמניות 4 כף
  • מים 2 כף

אופן ההכנה

  1. הכנת הפשטידה סננו את המים מקופסת האננס, רסקו במעבד מזון, הוסיפו ביצים למעבד מזון והקציפו יחד עם האננס, הוסיפו את שאר המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה. שמנו קלות 2 תבניות אינגליש קייק, שפכו את העיסה לתוכן ואפו בחום בינוני (180 מעלות), למשך כחצי שעה, עד לקבלת גוון חום. צננו את הפשטידות.
  2. לציפוי דללו את מלית האוכמניות עם המים ומרחו באחידות על הפשטידות. מומלץ למרוח רק לפני ההגשה. בתאבון!
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מה גודהקופסא של האננס? יש קטן מאוד כמו טונה, ויש גדולות יותר
שבוע טוב, נראה לי שזה הקופסה הגדולה, תבדקי את המשקל. בהצלחה
תוספות