רכיבים
- 500 גרם חזה עוף טרי או טחון מרשת קצביות 'וול דאן'
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1/2 כפית שום גבישי
- 1/2 כפית פלפל שחור
לטמפורה:
- 1 ביצה
- 1 כוס קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כוס סודה
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. במעבד מזון, מניחים את העוף עם המלח, הפלפל השחור והשום הגבישי וטוחנים או שמשתמשים בחזה עוף טחון ומערבבים אותו היטב עם התבלינים.
2. בידיים רטובות, מעצבים קציצות בגודל שווה מחזה העוף הטחון ומסדרים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים את התבנית ומעבירים למקפיא ל-30 דקות, להתייצבות.
3. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקורנפלור והמלח. מוסיפים את הביצה והסודה וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
4. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
5. מוציאים את הקציצות מהמקפיא, מצפים אותן בבלילה ומטגנים בשמן החם עד להשחמה יפה. מגישים מיד, חם, עם מטבלים אהובים.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים