נודלס וקוביות עוף מוקפצות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 חבילת נודלס
- 5 ענפי בצל ירוק, קצוצים
- 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות שוות
- 5 כפות שמן
- 10 טיפות שמן שומשום
- 1 כף צ'ילי חריף גרוס
- 4 כפות רוטב סויה קיקומן
- 3 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד
אופן ההכנה:
1. מבשלים את חבילת הנודלס לפי הוראות היצרן שעל האריזה, ומסננים.
2. בווק מחממים 5 כפות שמן על אש בינונית ומטגנים את קוביות חזה העוף במשך 8 דקות תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהן מלבינות אך לא זהובות. מוציאים לקערה.
3. מוסיפים את הבצל הירוק לווק יחד עם שמן השומשום, הגי'נג'ר ורוטב הסויה. מערבבים ומקפיצים יחד.
4. מחזירים לווק את חזה העוף יחד עם הנודלס, מקפיצים הכל ומסירים מהאש. מפזרים מעל שומשום שחור ושומשום לבן ומגישים מיד.