כיכר השבת

אפשר לנשנש: מתכון לכנפיים בציפוי פריך

ההכנה דורשת אפס מאמץ והן כל כך טעימות ופריכות שבלי לשים לב, אפשר לנשנש אותן כמו חטיף ממכר: מתכון להכנת כנפיים בציפוי פריך. תפוחי אדמה בתנור ואתם מסודרים (מתכונים, אוכל)

| 9 |
כנפיים בציפוי פריך
כנפיים בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 12 כנפי עוף
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כפית צ'ילי חריף יבש
  • 3 שיני שום
  • 1/4 כוס מים
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנת כנפיים בציפוי פריך:

רגע לפני: ההכנה דורשת אפס מאמץ והן כל כך טעימות ופריכות שבלי לשים לב, אפשר לנשנש אותן כמו חטיף ממכר: מתכון להכנת כנפיים בציפוי פריך. תארגנו תפוחי אדמה בתנור ואתם מסודרים.

• מבשלים את הכנפיים בסיר עם הרבה מים על אש גבוהה במשך 15 דקות.

• פורסים את שיני השום ומוסיפים לסיר. מתבלים בצ'ילי ופלפל שחור לפי הטעם. מביאים לרתיחה - מגביהים את האש, וכשיש בועות סביב הכנפיים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.

• לאחר הבישול, מסננים היטב את הכנפיים מנוזלים, וחוצים כל אחת מהכנפיים לשני חצאים.

• מערבבים בקערה את הקמח, עם חצי כפית מלח ומעט מים (מוסיפים בהדרגה) עד ליצירת בלילה סמיכה.

• טובלים כל חצי כנף בבלילת הקמח, לאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.

• מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת כבדה. כאשר השמן חם מאוד, מטגנים בו את הכנפיים עד להזהבה יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
אפשר להקפיא?
5
עם העור או בלי
4
מדהים ! אני מאמץ את המתכון אלי באהבה :)

הצגת כל התגובות

3
אפשר עם חלקי עוף אחרים? כמו ירך ושוק
2
היה טעים מוות
1
מתכון אליפות!!!!
עוף