רכיבים
- 12 כנפי עוף
- 1 כוס קמח
- 1 כוס פירורי לחם
- 1/2 כפית צ'ילי חריף יבש
- 3 שיני שום
- 1/4 כוס מים
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון עמוק
אופן הכנת כנפיים בציפוי פריך:
רגע לפני: ההכנה דורשת אפס מאמץ והן כל כך טעימות ופריכות שבלי לשים לב, אפשר לנשנש אותן כמו חטיף ממכר: מתכון להכנת כנפיים בציפוי פריך. תארגנו תפוחי אדמה בתנור ואתם מסודרים.
• מבשלים את הכנפיים בסיר עם הרבה מים על אש גבוהה במשך 15 דקות.
• פורסים את שיני השום ומוסיפים לסיר. מתבלים בצ'ילי ופלפל שחור לפי הטעם. מביאים לרתיחה - מגביהים את האש, וכשיש בועות סביב הכנפיים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
• לאחר הבישול, מסננים היטב את הכנפיים מנוזלים, וחוצים כל אחת מהכנפיים לשני חצאים.
• מערבבים בקערה את הקמח, עם חצי כפית מלח ומעט מים (מוסיפים בהדרגה) עד ליצירת בלילה סמיכה.
• טובלים כל חצי כנף בבלילת הקמח, לאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.
• מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת כבדה. כאשר השמן חם מאוד, מטגנים בו את הכנפיים עד להזהבה יפה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות