כיכר השבת

הצמחונית

מתכון לאטריות אורז (נודלס) עם ירקות מוקפצים

מנה אסייתית מושלמת לקיץ - מינימום עבודה, מקסימום טעם: מתכון לנודלס וירקות מוקפצים ברוטב פיקנטי מתקתק. עיקרית קלילה או תוספת נהדרת לחזה עוף מוקפץ (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
אטריות אורז (נודלס) עם ירקות מוקפצים
אטריות אורז (נודלס) עם ירקות מוקפצים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת אטריות אורז (250 גרם)
  • 3 כפות שמן בוטנים (או קנולה)
  • 2 כפות שום כתוש
  • 1/2 כוס בצל סגול קצוץ
  • 2 כפיות סוכר חום
  • 1 כוס כרוב ירוק קצוץ גס לאורך
  • 1/2 כוס גזר מגורד
  • 1 כף רוטב צ'ילי
  • 3 כפות רוטב סויה

אופן הכנת נודלס וירקות מוקפצים:

רגע לפני: מנה אסייתית מושלמת לקיץ - מינימום עבודה, מקסימום טעם: מתכון לנודלס וירקות מוקפצים ברוטב פיקנטי מתקתק. עיקרית קלילה או תוספת נהדרת לחזה עוף מוקפץ.

• מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן, ומסננים מנוזלים. מניחים בצד ועוברים להקפצת הירקות.

• מחממים את השמן במחבת גדולה או בווק על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים ומטגנים במשך 30 שניות, או עד שעולה ריח מהשום.

• מוסיפים את הבצל הקצוץ והסוכר, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות או עד שהבצל מתרכך.

• מוסיפים את הכרוב, הגזר, רוטב הצ'ילי ורוטב הסויה, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות, או עד שהכרוב נהיה מעט פריך.

• מוסיפים לירקות את האטריות המבושלות, ומקפיצים יחד במשך 3-4 דקות.

• מגישים חם או קר בצלחות אישיות. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ושומשום. ניתן להגיש כתוספת לחזה עוף מוקפץ.

ואיך אתם מגישים את האטריות שלכם?

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
מתכון מושלם באמת ששווה להכין אני והמשפחה נהנינו מאוד מהארוחה תודה למי שכתב את המתכון (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
1
טעים מאוד.. תודה רבה
תוספות וירקות