לביבות מיני מחאמר מרוקאיות (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות30
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
מצרכים
- שבבי תפוחי אדמה 2 כוס
- בצל מטוגן 0.5 כוס
- קופסא אפונה וגזר 1 יחידות
- ביצים 4 יחידות
- מים רותחים 2 כוס
- פלפל שחור 0.5 כפית
- מלח 1 כפית
- אבקת מרק עוף פרווה 1 כפית
- כורכום 0.5 כפית
- אבקת אפייה 1 כפית
- שמן לטיגון 1 יחידות
הוראות הכנה
הניחו בקערה שבבי תפוחי אדמה ובצל מטוגן.
הוסיפו את התבלינים ואת המים הרותחים וערבבו עד לקבלת פירה הומוגני, לא נוזלי או קשה מדי.
הוסיפו את האפונה והגזר וערבבו. הוסיפו את הביצים ואבקת האפייה וערבבו.
חממו שמן במחבת בגובה של 2-3 סנטימטר, וכאשר השמן חם קחו מהעיסה עם כף והניחו במחבת עם כף שניה.
כאשר הצד התחתון שחום הפכו לצד השני.
שימו לב שהשמן לא חם מדי, מדי פעם הנמיכו הלהבה.
הוציאו לתבנית עם נייר סופג או רשת והגישו חם.
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות: 050-2518855
בתיאבון וחנוכה שמח.