לביבות ירק (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות30
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
מצרכים
- בצל 1 יחידות
- תפו"א 4 יחידות
- קישוא 2 יחידות
- גזר 2 יחידות
- חופן כוסברה קצוצה 1 יחידות
- מלח 1 כף
- פלפל שחור 1 כפית
- כורכום 0.5 כפית
- תבלין קארי 1 כף
- א' מרק עוף פרווה 1 כף
- קמח 1.5 כוס
- ביצים 4 יחידות
- שמן 1 יחידות
- שמן לטיגון 1 יחידות
הוראות הכנה:
גרדו בפומפייה או במעבד מזון את הירקות והניחו בקערה עם כל המצרכים עד לקבלת עיסה אחידה.
חממו שמן במחבת בגובה 1-2 סנטימטר וטגנו משני הצדדים.
הוציאו למגש עם נייר סופג.
בתיאבון!