כדורי פלאפל ירוקים: רכים מבפנים וקריספים מבחוץ (צילום: אוראל בראל)
מצרכים
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
400 גרם גרגירי חומוס
3/4 שיני שום
בצל קטן
3 כפות פירורי לחם
אבקת אפיה
כפית מלח
כפית פפריקה בשמן
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
השרו למשך 12 שעות את גרגירי החומוס במים (אסור לבשל אותם רק להשראות במים) ולאחר מכן סננו את המים.
הוסיפו למעבד מזון את כל המצרכים וטחנו למרקם דק דק. חשוב מידי פעם לעצור ולפתוח את המכסה ולערבב את העיסה כדי שתהיה אחידות לטחינה של העיסה.
העבירו את העיסה לקערה ועטפו בניילון נצמד, הכניסו למקרר למשך שעה.
גלגלו לקציצות וטגנו בשמן עמוק וחם. חשוב לא לגלגל לקציצות גדולות מידי.
בתאבון!
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות?- הגיבו בתגובות