זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6-8 גזרים קלופים
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1/4 כוס חומץ תפוחים
- 1/4 כוס ציר ירקות
- 2 כפות סירופ מייפל
- 1 כפית חרדל
- 1 כפית שום כתוש
- 1/2 כפית אבקת בצל
- 6-8 לחמניות - להגשה
- קטשופ - להגשה
- מיונז - להגשה
- סלט קולסלאו - להגשה
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את הגזרים במים עד שהם מרגישים רכים בנעיצת מזלג, 10-15 דקות. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים שוב. מניחים בשקית עם סגירה חוזרת.
2. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד ויוצקים לשקית. משרים 4-6 שעות.
3. צולים את הגזרים במחבת פסים עד שהם מקבלים סימני צריבה. הופכים לצד שני וממשיכים לצלות כמה דקות.
4. מגישים בתוך לחמניות טריות, עם זילוף של קטשופ ומיונז וסלט קולסלאו.