כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות

קוגל פינת מאק אנד צ'יז: השפית מורן פינטו עם מתכון לפשטידת אטריות וגבינות מקטגוריית "לערבב ולתנור". כמה קל, ככה טעים (מתכונים, אוכל)

| 6 | כיכר השבת |
פשטידת אטריות וגבינות
פשטידת אטריות וגבינות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת אטריות דקות, מבושלות ומסוננות
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות גבינה צהובה מפוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כשעה, עד שהחלק העליון של הפשטידה מזהיב.

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
אפשר להכין גם עם ספגטי ? במקום אטריות...
5
למה אין תשובות לשאלות שאנשים שואלים ?
4
כן גם ספגטי במקום. או כל סוג פסטה אחר

הצגת כל התגובות

3
אפשר במקום שמנת מתוקה להשתמש השמנת חמוצה? ואם כן,כמה לשים?
2
בבקשה מתכון תודה
1
באיזה סוג אטריות כדאי להשתמש? אטריות ביצים?
קישים ופשטידות