רכיבים
- 450 גרם בצק פיצה
- 1-2 כפות שמן זית
- 1 כפית אורגנו
- 1/2 כפית אבקת שום
- 2 כוסות מאק אנד צ'יז מוכן
- 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
- 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
- 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
- מלח גס ופלפל שחור
- פרמזן מגורר - לקישוט
- פטרוזיליה קצוצה - לקישוט
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-230 מעלות. מרדדים את הבצק ומניחים על תבנית המרופדת בנייר אפייה.
2. בקערה, מערבבים את שמן הזית, האורגנו ואבקת השום. מורחים בשכבה אחידה על פני הבצק.
3. אופים -5-8 דקות או עד שהוא מתחיל לקבל כתמים חומים-זהובים ושמן הזית נספג ברובו.
4. בקערה נוספת, מערבבים את הגבינות ומעבירים חצי מהן לתוך המק אנד צ'יז.
5. מניחים אותו בשכבה אחידה על פני הבצק. משטחים עם תערובת הגבינות שנותרה וקורט או שניים של מלח ופלפל.
6. אופים עד ששולי הבצק מתחילים להזהיב והמקרוני מתחמם.
7. מקשטים בפרמזן ופטרוזיליה, פורסים ומגישים.