כיכר השבת

חגיגה צבעונית חמה

שילוב מנצח: ירקות, שורשים וחומוס במרק אחד חורפי ומנחם

אין כמו מרק עשיר וסמיך כדי להתחמם בימים קרים. מרק הירקות והשורשים הזה, עם נגיעה חומוסית משובחת, הוא חיבוק חם בצלחת | שילוב מושלם של טעמים ומרקמים, שיגרום לכם לשכוח מכל הצרות (אוכל ומתכונים, מרק)

| כיכר השבת |
חיבוק חורפי בצלחת: סימפוניה צבעונית של ירקות ושורשים עם נגיעה חומוסית- חייבים לנסות
חיבוק חורפי בצלחת: סימפוניה צבעונית של ירקות ושורשים עם נגיעה חומוסית- חייבים לנסות (צילום: כיכר השבת)
סועדים20
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

מצרכים

  • בצל גדול 1 יחידות
  • שורש פטרוזיליה 1 יחידות
  • שורש סלרי 1 יחידות
  • בטטה 3 יחידות
  • גזר 4 יחידות
  • קולרבי 1 יחידות
  • קישוא 2 יחידות
  • חומוס מבושל 2 כוס
  • כמון 1 כפית
  • כורכום 0.5 כפית
  • מלח 1 כף
  • מים לכיסוי 1 יחידות

אופן ההכנה

  1. חתכו את הבצל לקוביות קטנות ואדו, בינתיים חתכו לקוביות קטנות את הבטטה, הגזר והקישוא, הוסיפו אותם לסיר עם הבצל ואדו למשך חמש דקות נוספות, הוסיפו את השורשים והתבלינים, הוסיפו מים עד לכיסוי הירקות ובשלו למשך 40 דקות. לפני ההגשה הוציאו את השורשים. הערה חשובה: ניתן להמיר את החומוס במאכלים הבאים: כוס קינואה/ 1/2 כוס עדשים+ כוס גריסים, לפי טעמכם האישי. בתאבון!
תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מרקים