כיכר השבת

חגיגה צבעונית חמה

אין כמו מרק עשיר וסמיך כדי להתחמם בימים קרים. מרק הירקות והשורשים הזה, עם נגיעה חומוסית משובחת, הוא חיבוק חם בצלחת | שילוב מושלם של טעמים ומרקמים, שיגרום לכם לשכוח מכל הצרות (אוכל ומתכונים, מרק)

|

במיוחד לחורף

בדיוק לערבי החורף הקרים, קבלו את המתכון למרק צרפתי מהביל בניחוח אירופאי שלא תפסיקו להכין • הכנה קלה ומהירה והתוצאה: וואו! • המתכון בפנים (מתכון)

14
| |

מחמם את הנשמה

עם בואו של החורף הקריר, אין כמו לקרב את המשפחה סביב שולחן עמוס בניחוחות חמים | מרק כתום קטיפתי, עמוס בוויטמינים ומתובל בעדינות, מקבל ממד חדש ומעושן בזכות נתחי בשר עסיסיים. כל כף היא חיבוק חמים בימים קרים, וההגשה היפהפייה הופכת את הארוחה לחוויה של ממש (אוכל ומתכונים)

|

פצצה של טעמים

מחפשים מרק קרמי ומנחם שיחמם לכם את הנשמה? מרק הקישואים הזה, עם טוויסט חמאת השקדים, הוא התשובה המושלמת! שילוב מושלם של ירקות ותבלינים שיוצרים מרקם חלק וטעים במינימום מאמץ (אוכל ומתכונים)

1
| |

כל טוב

כל אישה עסוקה מתאהבת במרק הזה. הוא מזין, טעים, מכיל מרכיבים מגוונים ובהחלט מחליף ארוחה בת כמה מנות. המרק הזה יעזור לכם לעבור את החורף בכיף (אוכל ומתכונים).

6
| |

לימי החורף

מזג האוויר המתקרר והגשם בחוץ מזמין אותנו להתאסף סביב השולחן עם צלחת מרק מהבילה. אין כמו להתפנק עם מרק בצל ריחני של אימא עם חתיכות גבינה צהובה שמתגלשות בגרון (אוכל ומתכונים, מרק). 

1
| |

מה נאכל היום?

פפריקה מתוקה + מיץ לימון חמצמץ + סוכר חום עשיר + הרבה כרוב ועגבניות = קערת מרק עשירה ומספקת שתר(ו)צו למלא שוב ושוב. אנו אוהבים להוסיף לו קוביות בטטה יחד עם רסק העגבניות ולקבל טקסטורה קרמית יותר והוא מעולה בהקפאה. פשוט מאחסנים במכלים קטנים, עד 6 חודשים, מחממים במיקרוגל ומגישים (מתכונים, אוכל)

2
| |

מה נאכל היום?

ההתקרמלות הארוכה והאיטית של הפטריות דורשת מעט סבלנות, אבל היא ממש פותחת את הטעם הקסום שלהן וזה הסוד של מרק הפטריות הזה. שום, בצל, שמנת וטימין מצטרפים לפטריות הבשרניות (ולא רק) והתוצאה? קערה מנחמת שאי אפשר להפסיק למלא (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

מרק זוקיני וכרישה הפך לאחת מהקלאסיקות הנצחיות במטבח שלנו והוא מעולה להכנה כשאין מספיק זמן לערוך קניות או להשקיע בבישול. הזוקיני, המוכר גם כקישוא, הוא ירק צנוע ואין לו את הטעם הכי משובח עלי אדמות, אבל במקרה זה הוא מעניק למרק רעננות ירקרקה ויפה (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

השבוע של כולנו נפתח בחדשות עצובות, אבל אולי המרק מחמם הלב הזה יעודד את רוחכם קצת. מה יש בו? עדשים אדומות וקוביות עגבניות וגזר מתובלות בלימון וסומק. סומק הוא תבלין מזרח תיכוני העשוי מפירות יער טחונים ומיובשים. הוא חריף קלות ורב-תכליתי ויתן למרק הקליל שלכם אפקט מסקרן. סיימו עם כף יוגורט לקבלת תוספת עושר ומעט שמיר טרי לרענון (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

החלק הטוב ביותר בתפוח אדמה גדול אפוי, כזה שנקנה בדוכנים בקניון, הוא התוספות שבאות עליו. מסכימים? המרק המשובח הזה מושלם עבורכם. ובעצם גם אם לא. הוא קרמי, קליל וטעים ותרגישו חופשי לשים עליו את התוספות האהובות עליכם: תירס, בצל מטוגן, בולגרית וכדומה (מתכונים, אוכל)

|

לכבוד שבת

אין שום דבר רע במרק עוף סטנדרטי עם אטריות, אבל לפעמים מתחשק לנו לשדרג אותו מעט, בלי לכלות הרבה זמן במטבח. כאן נכנס לתמונה המתכון הזה של מרק עוף עם טורטליני. הוא מנחם כמו מרק עוף קלאסי, אבל מקבל חיזוק משמעותי בטעם מכיסוני הפטריות. שימו לב! אם אתם רוצים להכין אותו מראש או צופים שיהיו שאריות, אנו ממליצים לקרר את המרק בנפרד מהירקות, העוף והפסטה, כך שבעת החימום, שום דבר לא יהפוך לעיסתי (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

מרק חומוס יווני, מרק אפונה יבשה ומרק עדשים כתומות עמוסים ברכיבים בריאים ומזינים שמתאימים בול למזג וסוגרים פינה לארוחה שלמה. לחם טרי וטוב - עליכם (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

החורף אולי מסרב להגיע - אבל מבחינתנו גם שמיים אפורים ו-22 מעלות בצל מהווים תירוץ מעולה להכין את המרק הנהדר הזה שמורכב מדלעת ועדשים אדומות וארומה של ג'ינג'ר טרי וזרעי כמון (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

מרק השעועית השחורה הזה עמוס בחלבון וירקות וקל מאד להכנה. הוא מושלם לארוחת צהריים או ערב (הבעל והילד אישרו) ולוקחות 30 דקות בלבד ליצור אותו. עם מה מגישים? הנה כמה אופציות לדוגמה: קוביות אבוקדו, פרוסות בצל ירוק, שבבי דוריטוס, שמנת חמוצה, לחם פריך או סלט קצוץ (מתכונים, אוכל)

|
ש

מה אוכלים היום?

רוצים להפיל לכולם את הלסת מהמנה הראשונה? זה המתכון המושלם. שף דני אביב ממסעדת אנטריקוט עם מרק כרובית סמיך וטעים שנראה מיליון דולר אבל בעצם סופר פשוט להכנה (מתכונים, אוכל)

1
| שף דני אביב ואוראל בראל בשיתוף 'אנטריקוט' | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה נאכל היום?

זהו, "אחרי החגים" כבר כאן ונראה לנו שבשלה העת להתחיל להכין מרקים עשירים ומפנקים, שהם ארוחה בפני עצמם. נתחיל בגרסה מהירה של מרק ברוקולי מוקרם, שיהפוך את החזרה לשגרה לקלה יותר. חורף בריא (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

החורף מסרב לעזוב - ואנחנו שומרים את הסירים העמוקים בהישג יד, בדיוק בשביל מרקים מהבילים מהסוג הזה: מתכון למרק חומוס יווני, עשיר בטעמים, מתובל היטב, סמיך, מנחם ומחמם (מתכונים, אוכל)

1
| |

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר