זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 כף שמן זית
- 1 בצל, קצוץ דק
- 2 גזרים בינוניים, פרוסים
- 2 גבעולי סלרי, פרוסים
- ¾3 ליטר ציר עוף
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- 280 גרם טורטליני פטריות קנוי
- 2 כוסות עוף מבושל, מגורר
- פטרוזיליה טריה, לקישוט
אופן ההכנה:
1. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית, על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים עד שהבצל שקוף, 5-7 דקות. מוסיפים את ציר העוף, מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים.
2. מוסיפים את הטורטליני ומבשלים עד שהוא מוכן, 5-8 דקות. מוסיפים את העוף; טועמים ומתקנים תיבול. מחלקים בין ארבע קערות ומקשטים בפטרוזיליה טריה טרם ההגשה.