זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 30 מ"ל (2 כפות) שמן זית
- 500 גרם כרישה, שטופה ופרוסה דק
- 1 גזר, קלוף וקצוץ דק
- 200 גרם תפוחי אדמה, קלופים וקצוצים דק
- 2 גבעולי סלרי, שטופים וקצוצים דק
- 1 ק"ג זוקיני, שטוף וקצוץ דק
- 750 מ"ל (3 כוסות) ציר ירקות
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר גדול. מטגנים בעדינות את הכרישה כ-5 דקות או עד שהיא מתרככת. מוסיפים פנימה את הגזר, תפוחי האדמה והסלרי ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את הזוקיני והציר ונותנים למרק להגיע לסף רתיחה. מבשלים 10 דקות או עד שכל המרכיבים מבושלים ורכים.
2. מעבירים למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
3. מקשטים בשמנת, פלפל שחור גרוס וצ'ילי גרוס. מגישים עם הלחם האהוב עליכם.