צפו בתוכנית המלאה (צילום: יהודה אריה)
רכיבים
2 חצילים פרוסים בעובי 2-3 ס"מ לאורך
- 1 בצל לבן קצוץ
- חצי כוס זיתי קליטה חתוכים לחצי
- 15 עגבניות שרי צבעוניות חתוכות ל6
- 2 שיני שום קצוצים
- חצי פלפל חריף
- מלח
- פלפל
- שמן זית
- לימון קצןץ
- 2 כפות טריאיקי
אופן ההכנה
- בכל פרוסת חציל חורצים ריבועים
- מניחים בתבנית ומזלפים שמן זית ומלח
- אופים כ20 דק עד שזה מוכן
- בינתיים קוצצים את כל ירקות המתבל מעל
- מיד כשמוצאים מהתנור, סוחטים מעל לימון
- מפזרים את הסלט מעל ומגישים חם