כיכר השבת

התוספת שתופסת

מתכון לתבשיל מהיר של תפודים, אפונה ובצל סגול

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנת חורף מנחמת שכיף לאכול מתחת לשמיכה: תפודים קטנים וחמודים, בצל סגול מטוגן וכדורי אפונה רכים. מתאימה כנשנוש או כעיקרית והולכת מעולה עם אורז או חזה עוף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 6 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 תפוחי אדמה קטנים
  • 1 כוס אפונה מוכנה
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • מלח ופלפל
  • מעט כמון
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. בסיר עם מים, מבשלים את תפוחי האדמה, עם הקליפה, עד לריכוך. מוציאים וחותכים ל-4.

2. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את תפוחי האדמה והאפונה, מתבלים ומקפיצים יחד כמה דקות.

מגישים חם.

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
יואוו הכנתי מממש טעים!! תודה תמשיכי להביא עוד מתכונים
5
תעשו טובה תפסיקו את המוזיקה תוך כדי שהיא מדברתתתתתתתת
4
אחלה מנה פשוטה וטעימה

הצגת כל התגובות

3
תודה לך המתכונים שלך תמיד מוצלחים ויוצאים טעימים ממש!!!!
2
מתכונים מגעילים
1
לא מבינה את המשקפיים.....
מבשלות בכיכר