זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן לטיגון ומריחת הבצק
- 1 בצל גדול, קצוץ דק
- 10 פטריות פורטבלו, קצוצות דק
- 2 שיני שום, קצוצות דק
- מלח ופלפל
- 1 חבילת ערמונים בוואקום, קצוצים דק
- 1 כף סילאן - לא חובה
- 1 חבילת בצק פילו מופשר
- רוטב צ'ילי מתוק - להגשה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הערמונים והסילאן, אם משתמשים. מערבבים הכל יחד.
2. משמנים את הבצק בשמן, מקפלים וממלאים, לפי הסרטון. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה ואופים 12 דקות עד להזהבה.
3. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק.