זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 טורטיות חצויות במרכז
- שמן
- 1 בצל גדול, קצוץ דק
- 12 נקניקיות בשריות, פרוסות
- 1 שן שום, פרוסה דק
- מלח ופלפל
- 1 כוס רוטב עגבניות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. כל חצי טורטיה מגלגלים לקונוס וסוגרים עם קיסם. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, מורחים בשמן ואופים כ-10 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל 2 דקות, עד לשקיפות. מוסיפים את הנקניקיות והשום ומטגנים כמה דקות. מוסיפים מלח ופלפל ואת רוטב העגבניות, מערבבים ומבשלים 10 דקות.
3. מוציאים את הקונוסים מהתנור, שולפים את הקיסמים, ממלאים בנקניקיות ומגישים.